Dijous 20 Gen 2022
Dilluns, 18 Octubre 2021 20:25

[ir a la versión en castellano]

L’Assemblea General Ordinària tindrà lloc el pròxim 3 de novembre de 2021 a les 17:45 hores en primera convocatòria i a les 18:00 en segona, en el pati del CEIP Joaquín Sorolla, amb distància de seguretat i amb ús obligatori de mascareta.

Per les limitacions actuals de Conselleria, no podem oferir el servei de guarderia a les famílies.

L’ordre del dia de l’assemblea és el següent:

 • Lectura i aprovació de l'acta anterior
 • Memòria d’activitats del curs 2020-21
 • Estat de comptes i pressupostos per al curs 2021-22
 • Informació de l’inici del curs 2021-22 (Matinera, extraescolars, ...)
 • Renovació de la Junta directiva
 • Precs i preguntes


És important comentar que donat que alguns membres de la Junta no renovaran, actualment queden molt pocs membres actius, i cal que s’incorporen nous socis/sòcies per tal de mantindre la nostra associació activa i útil per al centre i les famílies sòcies.

Cal recordar que la participació en la Junta directiva és una tasca que es realitza de forma desinteressada, i quan aquesta ens suposa una càrrega excessiva que pot afectar a la vida personal es fa inassumible. Una junta directiva amb prou persones suposa una oportunitat de participar sense assumir un excès de feina com actualment suportem els membres actius de l’AMPA.

Aquells socis/sòcies que desitgen participar en la Junta directiva podran fer la sol·licitud emplenant el formulari disponible a:

Presentació de candidatura a membre de la Junta Directiva

El formulari el poden enviar per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , fins un dia abans de la data de l'assemblea, juntament amb una còpia del DNI escanejat, o bé presentar-lo el mateix dia a l’inici de l’assemblea.

Aquells/es socis/sòcies que no puguen assistir poden delegar el seu vot emplenant l'imprès disponible a l’adreça:

Delegació de vot

que s’haurà de remetre per correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. fins un dia abans de la data de l'assemblea, o bé presentar-lo el mateix dia a l’inici de l’assemblea.

Recordem que, segons els estatuts, només s'admet una delegació de vot per soci/sòcia.

Vos esperem!!


[versión en castellano]

La Asamblea General Ordinaria tendrá lugar el próximo 3 de noviembre de 2021 a las 17:45 en primera convocatoria y a las 18:00 en segunda, en el patio del CEIP Joaquín Sorolla, con distancia de seguridad y uso obligatorio de mascarilla.
 
Debido a las limitaciones actuales de Conselleria, no podemos ofrecer el servicio de guardería a las familias.
 
Orden del día:
 • Lectura y aprobación del acta anterior
 • Memoria de actividades del curso 2020-21
 • Estado de cuentas y presupuestos para el curso 2021-22
 • Información del inicio del curso 2021-22 (Matinera, extraescolares, ...)
 • Renovación de la Junta directiva
 • Ruegos y preguntas
Es importante comentar que dado que algunos miembros de la Junta no renovarán, actualmente quedan muy pocos miembros activos, y es necesario que se incorporen nuevos socios/as a la Junta directiva para poder mantener nuestra asociación activa y útil para el centro y las familias socias.
 
Queremos recordar que la participación en la Junta directiva es una tarea que se realiza de forma desinteresada, y cuando ésta nos supone una carga excesiva que puede afectar a la vida personal se hace inasumible. Una junta directiva con suficientes personas supone una oportunidad de participar sin asumir un exceso de trabajo como actualmente soportamos los miembros activos de la AMPA.
 
Aquellos socios/as que quieran participar en la Junta directiva podrán hacer la solicitud rellenando el formulario disponible en:
 
 
El formulario se puede enviar por correo electrónico a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , hasta un día antes de la fecha de la asamblea, junto con una copia del DNI escaneado, o bien presentarla el mismo día al inicio de la asamblea.
 
Aquellos/as socios/as que no puedan asistir pueden delegar su voto rellenando el impreso disponible en la dirección:
 
 
que se debe remitir por correo electrónico a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , hasta un día antes de la fecha de la asamblea, o bien presentarlo el mismo día al inicio de la asamblea.
 
Recordamos que, según los estatutos, sólo se admite una delegación de voto por socio/a.

Os esperamos!!

Usuaris registrats

Enllaços

Calendari

« Gener 2022 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31