Dijous 20 Gen 2022

ESTEM DE CELEBRACIÓ: MENCIÓ ESPECIAL A DAVID HERNÁNDEZ DÍAZ PER LA SEUA FOGUERA INFANTIL I, PER LA NOMINACIÓ DE L'AMPA JOAQUÍN SOROLLA AL PREMI CUQUET-CUCAT!

Estem d'enhorabona per dues notícies magnífiques:

  • La primera és que David Hernández Díaz, alumne de 1er de Primària del col·legi Joaquín Sorolla, ha rebut per part de la Federació de Fogueres de Sant Joan una menció especial per la realització de la foguera infantil com a part de la foguera del nostre col·legi.

Enhorabona David!

davidcontra--575x382

Ací teniu els articles de premsa:

http://www.laverdad.es/alicante/ciudad-alicante/hogueras-san-juan/201406/16/david-contra-goliat-20140616015113-v.html

http://www.diarioinformacion.com/alicante/2014/06/13/colegios-plagados-artistas/1513470.html

 

  •  La segona gran notícia és que l'Ampa Joaquín Sorolla està nominat als PREMIS CUQUET-CUCAT per la seua tasca per la defensa i promoció lingüística i cultural de la nostra llengua.

Durant les dues pròximes setmanes s'obrirà un termini de votació popular, en què tothom qui vulga podrà escollir els seus candidats favorits a través de l'enllaç: http://www.casalpopulartiocuc.cat/vota-premis-cuquet-cucat/

 Enhorabona també a l'Ampa i , en general a tota la comunitat educativa del col·legi ja que sense tots/totes vosaltres no ho haguérem aconseguit! 

Premi Cuquet-Cucat Ampa Els guanyadors es donaran a conèixer el pròxim 27 de juny a l'Hort Comunitari de Carolines (cantonada del carrer Julio Antonio amb el carrer Jacinto Maltés).

Més informació,

 Premi Cuquet-Cucat