Dijous 20 Gen 2022

Contra supressió unitats d'Infantil: CONTINUEM LLUITANT.

Des de els Ampas dels Ceips: Joaquim Sorolla, Mora Puchol, Emili Varela, el Tossalet i Santo Domingo, amb el suport d'Esquerra Unida i Compromís, a més de la Plataforma per l'Ensenyament en Valencià, continuem lluitant contra la supressió de diverses unitats d'Infantil als nostres col·legis.

El passat 29 de gener, el grup parlamentari Compromís, va presentar en Registre General de les Corts Valencianes dos preguntes dirigides a la consellera d'Educació pel que fa a la reducció de les unitats d'Infantil als col·legis Joaquín Sorolla, Mora Puchol i Emili Varela, en aquest escrit es va demanar contestació per escrit.

També Esquerra Unida al Plenari de l'Ajuntament que es va celebrar recentment, va aconseguir el suport per unanimitat de la resta de forces polítiques contra la supressió de les unitats d'Infantil als col·legis nomenats anteriorment. Mamen de l'AMPA Emili Varela en representació de totes i tots ha defensat la proposta. Continuarem defensant l'escola pública de qualitat i en valencià Més informació.

Preguntes a les CortsJS