Dilluns 06 Des 2021
Web Admin

Web Admin

[ir a la versión en castellano]

L’Assemblea General Ordinària tindrà lloc el pròxim 3 de novembre de 2021 a les 17:45 hores en primera convocatòria i a les 18:00 en segona, en el pati del CEIP Joaquín Sorolla, amb distància de seguretat i amb ús obligatori de mascareta.

Per les limitacions actuals de Conselleria, no podem oferir el servei de guarderia a les famílies.

L’ordre del dia de l’assemblea és el següent:

 • Lectura i aprovació de l'acta anterior
 • Memòria d’activitats del curs 2020-21
 • Estat de comptes i pressupostos per al curs 2021-22
 • Informació de l’inici del curs 2021-22 (Matinera, extraescolars, ...)
 • Renovació de la Junta directiva
 • Precs i preguntes


És important comentar que donat que alguns membres de la Junta no renovaran, actualment queden molt pocs membres actius, i cal que s’incorporen nous socis/sòcies per tal de mantindre la nostra associació activa i útil per al centre i les famílies sòcies.

Cal recordar que la participació en la Junta directiva és una tasca que es realitza de forma desinteressada, i quan aquesta ens suposa una càrrega excessiva que pot afectar a la vida personal es fa inassumible. Una junta directiva amb prou persones suposa una oportunitat de participar sense assumir un excès de feina com actualment suportem els membres actius de l’AMPA.

Aquells socis/sòcies que desitgen participar en la Junta directiva podran fer la sol·licitud emplenant el formulari disponible a:

Presentació de candidatura a membre de la Junta Directiva

El formulari el poden enviar per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , fins un dia abans de la data de l'assemblea, juntament amb una còpia del DNI escanejat, o bé presentar-lo el mateix dia a l’inici de l’assemblea.

Aquells/es socis/sòcies que no puguen assistir poden delegar el seu vot emplenant l'imprès disponible a l’adreça:

Delegació de vot

que s’haurà de remetre per correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. fins un dia abans de la data de l'assemblea, o bé presentar-lo el mateix dia a l’inici de l’assemblea.

Recordem que, segons els estatuts, només s'admet una delegació de vot per soci/sòcia.

Vos esperem!!


[versión en castellano]

La Asamblea General Ordinaria tendrá lugar el próximo 3 de noviembre de 2021 a las 17:45 en primera convocatoria y a las 18:00 en segunda, en el patio del CEIP Joaquín Sorolla, con distancia de seguridad y uso obligatorio de mascarilla.
 
Debido a las limitaciones actuales de Conselleria, no podemos ofrecer el servicio de guardería a las familias.
 
Orden del día:
 • Lectura y aprobación del acta anterior
 • Memoria de actividades del curso 2020-21
 • Estado de cuentas y presupuestos para el curso 2021-22
 • Información del inicio del curso 2021-22 (Matinera, extraescolares, ...)
 • Renovación de la Junta directiva
 • Ruegos y preguntas
Es importante comentar que dado que algunos miembros de la Junta no renovarán, actualmente quedan muy pocos miembros activos, y es necesario que se incorporen nuevos socios/as a la Junta directiva para poder mantener nuestra asociación activa y útil para el centro y las familias socias.
 
Queremos recordar que la participación en la Junta directiva es una tarea que se realiza de forma desinteresada, y cuando ésta nos supone una carga excesiva que puede afectar a la vida personal se hace inasumible. Una junta directiva con suficientes personas supone una oportunidad de participar sin asumir un exceso de trabajo como actualmente soportamos los miembros activos de la AMPA.
 
Aquellos socios/as que quieran participar en la Junta directiva podrán hacer la solicitud rellenando el formulario disponible en:
 
 
El formulario se puede enviar por correo electrónico a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , hasta un día antes de la fecha de la asamblea, junto con una copia del DNI escaneado, o bien presentarla el mismo día al inicio de la asamblea.
 
Aquellos/as socios/as que no puedan asistir pueden delegar su voto rellenando el impreso disponible en la dirección:
 
 
que se debe remitir por correo electrónico a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , hasta un día antes de la fecha de la asamblea, o bien presentarlo el mismo día al inicio de la asamblea.
 
Recordamos que, según los estatutos, sólo se admite una delegación de voto por socio/a.

Os esperamos!!

Logotipus bici

logo ampa

 

 

   .  .

Portada

 1. Introducció i presentació
 2. Descripció general

2.1 Objectius Generals

2.2 Destinataris

2.3 Activitats: breu descripció i fotos

2.4 Eixim a la ràdio

 1. Concurs de logotipus
 2. Enllaços d'interés
 3. Bibliografia especialitzada

 

1. INTRODUCCIÓ I PRESENTACIÓ

Estrenem pàgina web, des d'ací volem apropar-vos un poc més el projecte educatiu "En bici al Sorolla" el qual ha estat promogut pel col·legi públic Joaquín Sorolla de Sant Blai d'Alacant, mitjantçant l'Ampa del mateix.

 Aquest curs 2013/14 estrenem  el programa “En bici al Sorolla” amb l'objectiu de fomentar l'ús de la bicicleta de forma segura.


 Un educador especialista en programes de mobilitat amb bicicleta, col·labora en aquest projecte i ensenya als xiquet/tes així com als seus progenitors, des de com conduir de forma segura una bicicleta fins com canviar una roda o arreglar una burxada.

 
 Els col·legis són llocs on la inquietud bull. I al Joaquín Sorolla del barri de Sant Blai d'Alacant hi ha un especial interès per la sostenibilitat mediambiental i l'ús de la bicicleta com a medi de transport.

 I aquest interès s'ha materialitzat en unes pràctiques classes per a conèixer a fons la bicicleta i rodar amb ella de forma segura i responsable. La inquietud de les famílies del centre per aquest ecològic i sa medi de transport ha donat com a resultat un programa complet d'educació. Així, un diumenge al mes les famílies es reuneixen amb les seues bicicletes al pati del col·legi per a conèixer els aspectes pràctics més importants i que més els poden interessar sobre la bici.

  Les noves tecnologies també estan presents en aquest taller que compta amb un blog (http://bicisorolla.blogspot.com.es), on s'expliquen els progressos d'aquest programa i a més, es treballa en la conscienciació de la importància del bon ús de la bicicleta i el respecte a l'hora de conduir.

 En breu anirem ampliant més informació (projecte, activitats: descripció i fotos, sobre el concurs per a la recerca del nostre logotipus, bibliografia, etc...). Així com les noves idees per als propers cursos.

 Esperem us agrade i, us animeu a participar-hi!!!

 Ampa - Ceip Joaquín Sorolla (Comissió Medi Ambient).

 equip

 

 

 

2. DESCRIPCIÓ GENERAL                                                                                                         Inici

2.1 OBJETIUS GENERALS

> Reflexionar sobre el model de mobilitat actual

> Fomentar la bicicleta com a medi de transport entre els/les escolars

> Desenvolupar hàbits saludables

> Estimular la participació de la comunitat educativa

 

2.2 DESTINATARIS

Mares, pares i alumnes de 3r, 4t, 5t ó 6é curs d'Educació Primària del col·legi Joaquín Sorolla.

 

2.3 ACTIVITATS: Breu descripció i enllaç a fotos. 

 El programa consta de diverses activitats que, encara que s'estan fent de manera independent, constituixen un únic conjunt. El desenvolupament de totes elles permetrà aconseguir els objectius plantejats.

 ACTIVITAT 1: "Dominem la bicicleta"

Aquesta primera activitat consisteix en fer uns jocs d’habilitat amb la bicicleta ja que és fonamental arribar a tenir un bon domini a l’hora de manejar la bicicleta quan circulem per la ciutat per tal de circular de forma segura. Entre altres exercicis destacar: mantenir la trajectòria, la frenada, indicar el canvi de direcció, circular amb altres ciclistes, controlar la bici a baixa velocitat, el test de Pauwels (el seu objectiu és avaluar si el/la ciclista es capaç d’integrar en un temps raonable tota la informació que necessita per a circular correctament al carrer).

 ACTIVITAT 2: "Circule amb seguretat"

L'activitat tracta de conèixer la normativa que ens afecta com a ciclistes, així com les diferents vies per les quals podem circular a més d'aprendre alguns consells per a fer els nostres desplaçaments amb bici el més segurs i còmodes possible. Com a complement pràctic l’activitat inclou el trasllat al parc de tràfic del col·legi Nou Sant Blas per a realitzar un joc en el qual se simulen diferents situacions que podem trobar quan circulem amb bici per la ciutat. I a més, aquesta activitat servirà de preparació per a la pròxima activitat en la qual sí eixirem a circular pels carrers d'Alacant.

 ACTIVITAT 3 i 4: "Conec i repare la meua bici"

 Es tracta d’un senzill taller per a aprendre a mantenir les nostres bicicletes en perfecte estat per a les nostres eixides. L’objectiu és aprendre a reparar una burxada, a netejar les bicicletes, greixar-les, etc. També comprén diverses qüestions importants pel que fa al manteniment de la nostra bici, com ara: revisar els frens i el sistema de transmissió, importants elements que sempre han de funcionar correctament per a circular amb seguretat i comoditat sobre les nostres bicicletes.

ACTIVITAT 5: "Eixim al carrer"

L'activitat comprèn la realització d'un recorregut per la ciutat partint des del col·legi Joaquín Sorolla fins a la Universitat d'Alacant. L'objectiu és utilitzar durant aquest recorregut les diferents vies ciclistes disponibles a Alacant i també algun tram de calçada, així com comprovar que la bicicleta és un mitjà de transport saludable, econòmic i, sobretot, divertit.
Com a complement, durant el descans en la Universitat d'Alacant el monitor explicarà els diferents tipus de cadenats i la forma correcta de lligar la bicicleta per a evitar possibles robatoris.

ACTIVITAT 6: "Eixim al medi natural"

 En aquest cas es farà un recorregut més ampli. Des del col·legi Joaquín Sorolla fins les llacunes de Rabassa.

ACTIVITAT 7: "Visitem les fogueres d'Alacant"

 Aquesta és l'última activitat del projecte. Fem un recorregut urbà pels carrers d'Alacant durant les seues festes locals de Fogueres, es visitaran algunes fogueres de la ciutat i anirem acompanyats/des de Joaquina, la nostra ninot feta per a l'ocasió.

 

Activitat

Nom

Descripció

Enllaç a fotos

Activitat 1

Dominem la bicicleta.

Jocs d'habilitat i Test de Pawles.

https://picasaweb.google.com/108826715225718546529/ENBICIALSOROLLA?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM_JzfiC0f60kAE&feat=directlink

Activitat 2

Circule amb seguretat.

Normativa i consells de circulació.

https://picasaweb.google.com/108826715225718546529/ENBICIALSOROLLA2ActividadTallerDeMecanica?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJiu--myopz1Aw&feat=directlink

Activitat 3

Conec i repare la meua bici.

Taller de mecànica bàsica.

https://picasaweb.google.com/108826715225718546529/ENBICIALSOROLLA3ActividadTallerDeMecanica2Parte?authuser=0&authkey=Gv1sRgCP-W_cCHuoPChwE&feat=directlink

Activitat 4

Conec i repare la meua  bici (II).

Taller de mecànica bàsica (II).

https://picasaweb.google.com/108826715225718546529/4ActividadCirculoConSeguridad?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMSmronGrMTOfw&feat=directlink

Activitat 5

Eixim al carrer.

Recorregut urbà en grup.

https://picasaweb.google.com/108826715225718546529/ENBICIALSOROLLA5ActividadSalimosALaCalle?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOuTxcLDpa7dQg&feat=directlink

Activitat 6

Eixim al medi natural.

Excursió a un paratge natural.

https://plus.google.com/u/0/photos/103660218647278055504/albums/6023754255397936449?authkey=CMLejJum7b3JTw

Activitat 7

Visitem les fogueres.

 Recorregut urbà per les fogueres d'Alacant.

https://picasaweb.google.com/108826715225718546529/CUsersALEMOPicturesENBICIALSOROLLA7ActividadFogueresDeSantJoanAmbBici?authkey=Gv1sRgCKHplfLdm53Z1QE&feat=directlink 

 Inici

2.4 Eixim a la ràdio:  entrevista i fotos.

 El passat dijous van grabar a la ràdio SER d'Alacant una entrevista sobre el projecte "En bici al Sorolla" aprofitant el dia del Medi Ambient.

Ací teniu les fotos i l'entrevista en l'arxiu adjunt en format mp3.

Esperem us siga d'interés.

Fotos web

 3. CONCURS DE LOGOTIPUS

Luna, que enguany cursa de 4t d'educació Primària, és la flamant guanyadora del concurs de logotipus que vam convocar el passat mes de març dins del  programa En bici al Sorolla. Amb un bonic dibuix de gran dinamisme, aquesta xicoteta gran artista s'ha fet mereixedora del premi consistent en un diploma acreditatiu i un kit d'eines i accessoris per a la seua bicicleta que molt generosament han cedit César i Teresa d'Urbana Bike . Esperem que Luna seguisca desenvolupant la seua creativitat en un món de pedalades sense fi.

 entrega premio peq

 Inici

4. ENLLAÇOS D'INTERÉS

 

5. BIBLIOGRAFIA ESPECIALITZADA

 "En bici, hacia ciudades sin malos humos". De la DG Medi Ambient de la Comissió Europea. Podeu descarregar-vos l'arxiu adjunt en pdf anomenat cycling_es

 Inici

Dilluns, 30 Desembre 2013 00:00

Supressió d'una unitat d'educació d'Intantil

 Benvolgudes famílies,

Com ja us vam informar el passat dia 20, Conselleria d’Educació ha proposat la supressió d’una unitat d’Educació Infantil en diversos centres de la ciutat d’Alacant, entre els quals es troba el nostre.

Amb l’eliminació d’una unitat educativa es vulnera el dret a conéixer, usar i rebre l’ensenyament del i en valencià, es limita l’exercici del dret a la lliure elecció de centre i suposa una greu agressió al dret constitucional d’accés a l’educació, a més de la reducció de personal educatiu i de suport, la massificació d’aules i, en conseqüència, la disminució dels drets i la qualitat educativa de les nostres filles i fills, així com la pèrdua d’estabilitat i motivació per part del personal docent.

El passat dilluns dia 23 de desembre, després de la reunió amb la resta de centres afectats, sindicats, partits polítics i representants de la Plataforma per l’Ensenyament, es va decidir iniciar algunes accions reivindicatives.

Avui dijous 26 s’ha presentat a l’Ajuntament d’Alacant una sol·licitud per a participar en el Consell Escolar Municipal el qual se celebrarà el proper dilluns 30 de desembre.

 

EL PRÓXIM DIA 30 DE DESEMBRE a les 12:00 a la plaça de l’Ajuntament hi haurà una simulació de les 12 campanades i farem un brindis per l’ESCOLA PÚBLICA, amb pancartes, samarretes, etc. A aquest acte assitirà la premsa. Per tant, quants més siguem i més soroll muntem, millor.

  

Durant les vacances realitzarem una campanya d’arreplega de signatures en contra de la supressió de l’unitat. Us adjuntem un pdf amb el full de signatures per a que cada un/una n’arreplegue com més millor. A més, hem creat una petició en Change.org: Conselleria d'Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana: Impedir l'eliminació d'una unitat d'Educació Infantil als CEIPs: Joaquín Sorolla, Mora Puchol, i Emili Varela.)

A partir d’aquest moment es realitzaran noves reunions i actes reivindicatius. Anirem informant-vos dels mateixos.

RECORDEU QUE L’ANY PASSAT JA VAN VIURE UNA SITUACIÓ PAREGUDA A L’ACTUAL I GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA VAN ACONSEGUIR MANTINDRE L’UNITAT D’INTANTIL AL CENTRE.

JUNTS PODEM!!

 

 

Dimarts, 02 Juliol 2013 08:57

Instruccions d'ús de la galeria

 • Solament es poden pujar imatges a la carpeta Bústia. Les imatges es mouran a la categoria que correspongui una vegada verificades per l'administrador.
 • Les imatges tindran una dimensió màxima de 1536 x 1536 píxels, amb una grandària màxima de 512 Kb. A continuació us donem una llista de pàgines web que canvien la grandària de les imatges (web1, web2 ,web3).
 • Les imatges no es podran descarregar des de la pàgina del AMPA en cap cas. Si esteu interessats en alguna imatge haureu de contactar amb el propietari de la mateixa a través del fòrum.

 

Per accedir a la galeria punxeu ací.

 

Dimecres, 05 Juny 2013 10:30

Quienes somos

Sóm els pares i mares del C.P. Joaquín Sorolla d'Alacant. Ens trobem al Barri de Sant Blai, en el carrer Albacete s/n (03005). El telèfon de contacte amb nosaltres és el 965 135 741. La nostra seu es troba al corredor esquerre del Pavelló de 1r. Cicle de Primària.

 

COM AFILIAR-SE A L'AMPA

 

Queremos invitaros a ser socios del AMPA de nuestro colegio.
El AMPA apoya y complementa la educación de nuestros hijos, gestionando proyectos y servicios tan importantes como la Escuela Matinera, el cambio de ropa de los más pequeños en caso de incontinencia , el servicio de guarderia durante las reuniones de padres y asambleas, las actividades extraescolares y deportivas, la fiesta de fin de curso, el seguro escolar, la Bici al Sorolla, la salida a la Granja-Escuela, el “Pare Noel”, el concurso de tarjetas navideñas y el fomento del Valenciano, les Trobades así como beneficios económicos que se obtienen en el precio de excursiones y material escolar, además de colaborar y dar soporte a las peticiones del colegio.
También os invitamos a que participéis en las Asambleas de socios y colaboréis activamente para que entre todos podamos mejorar y llevar a cabo los fines de la asociación.
La cuota para este curso 2019-2020 es de 35 € por familia, que podéis ingresar, antes de que acabe el año, en la cuenta de BANKIA ES49-2038-6300-9660-0004-6217 y enviar la justificación del pago al correo    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Es MUY IMPORTANTE que como “concepto” de la transferencia indiquéis el nombre, apellidos y curso de vuestros/as hijos/as o, en su caso, en el correo en el que se remita el justificante.
Esperamos contar con vosotros y bienvenidos. Junta Directiva - AMPA Ceip Joaquín Sorolla 

   Alacant, 10 de setembre de 2019Estimats/des pares i mares,
Volem convidar-vos a ser socis de l'AMPA de la nostra escola.
L'AMPA dóna suport i complementa l'educació dels nostres fills, gestionant projectes i serveis tan importants com l'Escola Matinera, el canvi de roba dels més xicotets en els casos d'incontinència, el servei de guarderia durant les reunions de pares i assemblees, les activitats extraescolars i esportives, la festa de fi de curs, l'assegurança escolar, la Bici al Sorolla, l’eixida a la Granja-Escola, el “Pare Noel”, el concurs de targetes nadalenques i el foment del valencià, les Trobades així com beneficis econòmics que s'obtenen en el preu d’excursions i material escolar, a més de col·laborar i donar suport a les peticions del col·legi.
També us convidem a que participeu en les Assemblees de socis i col·laboreu activament perquè entre tots puguem millorar i dur a terme els fins de l'associació.
La quota per a aquest curs 2019-2020 és de 35 € per família, que podeu ingressar, abans que acabe l'any, en el compte de BANKIA ES49-2038-6300-9660-0004-6217 i enviar la justificació del pagament al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . És MOLT IMPORTANT que com "concepte" de la transferència indiqueu el nom, cognoms i curs dels vostres fills/es o, si de cas, al correu en què s’envie el justificant.
Esperem comptar amb vosaltres i benvinguts. Junta Directiva - AMPA Ceip Joaquín Sorolla

 

Dimecres, 05 Juny 2013 10:25

Contacte

Adreça: carrer Albacete s/n (03005). Corredor del Pavelló de 1r. Cicle de Primària.

Telèfon: 965 135 741.

Correu electrònic:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Telèfon del centre: 965 924 978

 

Dimecres, 05 Juny 2013 10:24

Organigrama

Per a agilitzar les tasques de l'AMPA comptem amb una Junta Directiva. Periòdicament es convoquen assemblees per a totes les famílies associades.

Pel que fa a la resta de components de la Junta i les activitats assignades podeu consultar la següent taula:

 

NOM I COGNOMS

CÀRREC

ACTIVITATS

Ismael Vicedo Madrazo

President

Representació / Nadal

Toni García Navarro

Vicepresident

Base de dades / Supervisió lingüística / Matinera

Lucía Ibáñez Ortiz

Tresorera

Tresoreria i gestió comptable / Subvencions / La Perruca de Luca / Base de dades / Medi ambient (Hort)

Virginia Alejandra Ayala Munar

Secretària

Secretaria i tràmits administratius / Correu electrònic / Suport en Culturals (Pare Noel)

Diego Alonso Bernardo

Vocal

Extraescolars i activitats esportives

Toni Garcia Navarro

Vocal

Supervisió lingüística / Matinera

 Paola Castañeda Arias

Vocal

Granja-escola / Festes

Juan Miguel Sila Fernández

Vocal

Extraescolars i activitats esportives / Equipament esportiu / Assegurança escolar

 Cristina Pérez Díez

Vocal

Festes / Nadal

Joan Miquel Rovira Collado

Vocal

La Perruca de Luca / Foment del valencià

Paqui Zamora Juan

Vocal

 

Ana María Rodríguez Larraz

Vocal

 
Aurora

Vocal

 

 

Estem oberts a qualsevol suggeriment o col·laboració. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i també al telèfon 965135741.

Participem, i se'ns escolta, en l'organització del Col·legi a través del Consell Escolar, on els pares i mares que han sigut triats participen demostrant unitat de criteris, ja que també són a la Junta de l'AMPA i estan informats/des de tot allò que s'ha de decidir al Consell Escolar del centre.

L'AMPA allò que busca és que els nostres fills i filles tinguen una educació de qualitat, i és per que això necessitem la teua col·laboració, perquè no podem perdre allò aconseguit durant aquestos anys. Estem ací per a posar el nostre gra d'arena amb l'objectiu d'assolir una escola millor.

Us animen a participar de la nostra tasca i a proposar totes aquelles idees que considereu oportunes.

 

Divendres, 24 Maig 2013 08:21

Inicio

CEIP Joaquin Sorolla

Benvinguts a la nova pàgina web de l'Associació de Pares i Mares del CEIP Joaquim Sorolla d'Alacant. Aquesta pàgina naix amb l'objectiu de servir de punt de trobada a tots aquells que com nosaltres voleu compartir les vostres inquietuts sobre l'educació dels vostres fills. Per a això hem habilitat diferents formes de intercambi d'informació que esperem siguin del vostre grat. Desitjem que ens visiteu sovint i  trobeu informació que us siga útil.

Si encara no disposses del teu usuari i contrasenya, pots enviar-nos un Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Per a la correcta visualització d'aquesta página, potser haurás d'actualizar la teua versió del Flash Player.