Divendres 30 Oct 2020
Divendres, 16 Octubre 2020 06:14

Inscripció com a membre de l'AMPA

Escrit per 

INSCRIPCIÓ COM A MEMBRE DE L'AMPA


Benvolgudes famílies, tutors i tutores,


Per al curs 2020-21, es fa necessari que us inscriviu com a socis/sòcies de l’AMPA amb anterioritat a l’Assemblea General Ordinària del 6 de novembre de 2020. Com que s’ha proposat un canvi en les quotes (a decidir en assemblea), les persones que vulguen participar s’han d’inscriure com a sòcies de l’AMPA amb el compromís de pagar la quota decidida en assemblea (no superior a la quota del curs anterior, 35€).


Per a això, hem habilitat un formulari web que teniu disponible fins el dia 6 de novembre en l’adreça:


https://forms.gle/mttQE8uBhRiKCedN6


En aquest formulari vos demanem el telèfon i/o el correu electrònic per fer una llista de correu o un grup moderat de WhatsApp per tal d’enviar futures comunicacions de l’AMPA, és opcional però vos demanem que ho empleneu per facilitar la comunicació, ja que l’oficina de l’AMPA no es pot usar en aquests moments.
INSCRIPCIÓN COMO MIEMBRO DEL AMPA


Estimadas familias, tutores y tutoras,


Para el curso 2020-21, se hace necesario que os inscribáis como socios/as del AMPA con anterioridad a la Asamblea General Ordinaria del 6 de noviembre de 2020. Dado que se ha propuesto un cambio en las cuotas (a decidir en asamblea), las personas que quieran participar se tienen que inscribir como socias del AMPA con el compromiso del pago de la cuota decidida en asamblea (no superior a la cuota del curso anterior, 35€).


Para esto, hemos habilitado un formulario web que tenéis disponible hasta el día 6 de noviembre en la dirección:


https://forms.gle/mttQE8uBhRiKCedN6


En el formulari os pedimos el teléfono y/o el correo electrónico para hacer una lista de correo o un grupo moderado de WhatsApp que nos sirva para enviar futuras comunicaciones del AMPA, es opcional pero os pedimos que lo rellenéis para facilitar la comunicación, ya que la oficina del AMPA no se puede usar en estos momentos.

Llegir 193 vegades Darrera modificació el Dissabte, 17 Octubre 2020 21:58
Inicieu sessió per enviar comentaris