Dimarts 19 Oct 2021

Inscripció com a membre de l'AMPA

CIRCULAR PER A LA INSCRIPCIÓ COM A MEMBRE

AMPA CEIP JOAQUÍN SOROLLA

Benvolgudes famílies,

Volem fer-vos coneixedors de les activitats organitzades per l’AMPA i convidar-vos a associar-vos amb l’objectiu de tindre més força per a fer del col·legi un espai més adequat i atractiu.

Des de fa anys l’AMPA organitza:

A més tractem de col·laborar en el centre per a la millora de les infraestructures, buscant que les condicions per a la docència siguen les millors possibles. En este sentit, anem a proporcionar al col·legi uns mesuradors de CO2 que permeten als i les mestres saber si les aules estan ben ventilades sense que les finestres hagen d’estar permanentment obertes.

Encara que durant el curs actual, les condicions de la pandèmia ens faran difícil o impossible organitzar algunes activitats (com les extraescolars), des de l’AMPA volem intentar organitzar alguna eixida o visita cultural al centre, perquè pensem que els nostres fills/es ho mereixen.

Per tot açò, vos convidem a inscriure-vos a l’AMPA, participar en les assemblees que fem i aportar qualsevol idea interessant.

Per a fer la inscripció heu d’emplenar el formulari web següent:

https://forms.gle/mttQE8uBhRiKCedN6

Una vegada emplenat el formulari heu de fer l’ingrés de 15€ en el compte bancari de l’AMPA (ES49 2038 6300 96 6000046217) i enviar el justificant per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Si ja vos vau inscriure a principi de curs, només cal que feu efectiu l’ingrés de la quota en el compte bancari de l’AMPA i envieu el justificant.

IMPORTANT: Indiqueu en el concepte de l’ingrés el nom, cognoms i curs dels vostres fills/es.

A més, com tots el anys, si voleu contractar l’assegurança escolar, cal que feu l’ingrés de 10€ per alumne i envieu el justificant amb els noms i cognoms dels alumnes assegurats al correu de l’AMPA.

Per a qualsevol consulta, recordeu que ens podeu trobar a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Darrera modificació el Dimarts, 01 Desembre 2020 21:10