Dilluns 06 Des 2021

Sóm els pares i mares del C.P. Joaquín Sorolla d'Alacant. Ens trobem al Barri de Sant Blai, en el carrer Albacete s/n (03005). El telèfon de contacte amb nosaltres és el 965 135 741. La nostra seu es troba al corredor esquerre del Pavelló de 1r. Cicle de Primària.

 

COM AFILIAR-SE A L'AMPA

 

Queremos invitaros a ser socios del AMPA de nuestro colegio.
El AMPA apoya y complementa la educación de nuestros hijos, gestionando proyectos y servicios tan importantes como la Escuela Matinera, el cambio de ropa de los más pequeños en caso de incontinencia , el servicio de guarderia durante las reuniones de padres y asambleas, las actividades extraescolares y deportivas, la fiesta de fin de curso, el seguro escolar, la Bici al Sorolla, la salida a la Granja-Escuela, el “Pare Noel”, el concurso de tarjetas navideñas y el fomento del Valenciano, les Trobades así como beneficios económicos que se obtienen en el precio de excursiones y material escolar, además de colaborar y dar soporte a las peticiones del colegio.
También os invitamos a que participéis en las Asambleas de socios y colaboréis activamente para que entre todos podamos mejorar y llevar a cabo los fines de la asociación.
La cuota para este curso 2019-2020 es de 35 € por familia, que podéis ingresar, antes de que acabe el año, en la cuenta de BANKIA ES49-2038-6300-9660-0004-6217 y enviar la justificación del pago al correo    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Es MUY IMPORTANTE que como “concepto” de la transferencia indiquéis el nombre, apellidos y curso de vuestros/as hijos/as o, en su caso, en el correo en el que se remita el justificante.
Esperamos contar con vosotros y bienvenidos. Junta Directiva - AMPA Ceip Joaquín Sorolla 

   Alacant, 10 de setembre de 2019Estimats/des pares i mares,
Volem convidar-vos a ser socis de l'AMPA de la nostra escola.
L'AMPA dóna suport i complementa l'educació dels nostres fills, gestionant projectes i serveis tan importants com l'Escola Matinera, el canvi de roba dels més xicotets en els casos d'incontinència, el servei de guarderia durant les reunions de pares i assemblees, les activitats extraescolars i esportives, la festa de fi de curs, l'assegurança escolar, la Bici al Sorolla, l’eixida a la Granja-Escola, el “Pare Noel”, el concurs de targetes nadalenques i el foment del valencià, les Trobades així com beneficis econòmics que s'obtenen en el preu d’excursions i material escolar, a més de col·laborar i donar suport a les peticions del col·legi.
També us convidem a que participeu en les Assemblees de socis i col·laboreu activament perquè entre tots puguem millorar i dur a terme els fins de l'associació.
La quota per a aquest curs 2019-2020 és de 35 € per família, que podeu ingressar, abans que acabe l'any, en el compte de BANKIA ES49-2038-6300-9660-0004-6217 i enviar la justificació del pagament al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . És MOLT IMPORTANT que com "concepte" de la transferència indiqueu el nom, cognoms i curs dels vostres fills/es o, si de cas, al correu en què s’envie el justificant.
Esperem comptar amb vosaltres i benvinguts. Junta Directiva - AMPA Ceip Joaquín Sorolla