Dilluns 19 Apr 2021
Dijous, 05 Desembre 2013 13:49

Breu resum de la primera reunió del projecte "En bici al Sorolla" Destacats

Escrit per 
Valorar aquest article
(2 vots)
En la foto, Luis Corraleche, monitor del projecte, junt les mares i pares d’alumnes en la primera reunió informativa./En la foto, Luis Corraleche, monitor del proyecto, junto a las madres y padres de alumnos en la primera reunión informativa. En la foto, Luis Corraleche, monitor del projecte, junt les mares i pares d’alumnes en la primera reunió informativa./En la foto, Luis Corraleche, monitor del proyecto, junto a las madres y padres de alumnos en la primera reunión informativa.

En bici al Sorolla”: arranquem i greixem

 Divendres passat 29 de novembre es va celebrar en la biblioteca del col·le la primera reunió del projecte En bici al Sorolla, un projecte d'un col·legi de la ciutat d'Alacant la finalitat del qual no és només presentar-nos la bicicleta com a un mitjà de transport alternatiu per anar al col·legi, sinó ensenyar-nos que la bicicleta és un mitjà ràpid, segur i econòmic per a desplaçar-nos també per la ciutat com ja fan ciutats com Amsterdam, Copenhague, o sense anar tan lluny Sevilla o Barcelona, oportunitat que ens oferix la nostra ciutat en ser xicoteta i amb un oratge suau quasi tot l'any.

 Aquest projecte té entre els seus objectius l'ensenyar als nostres escolars a moure's de forma segura per la ciutat, a més d'inculcar-los uns hàbits saludables. 

 El projecte va arrancar amb una primera reunió informativa per a fer-nos arribar la seua finalitat, actuacions, calendari d'activitats i altres.

 En breu us donarem més informació: termini d'inscripció (és gratuït), concurs per a la recerca del logo del projecte, i moltes coses més.

 Des de l'AMPA us convidem a particupar, fin i tot aquells que viviu a propet del col·le, ja ques es tracta d'un projecte molt nou que promet no només un ensenyament molt valuós per als vostres xavals/es, sinó també passar una estona divertida. No us penedireu i segur que repetireu en futures edicions.

“Muntar amb bici és fàcil però, saps circular de forma segura?”

No deixeu de llegir l'article que us enllacem, és molt interessant

http://www.ciclosfera.com/noticia-ciclismo-urbano-335-juego-de-niosó informativa.

  __________________________________________________________________________________________________________________________

En bici al Sorolla”: arrancamos y engrasamos

El pasado viernes 29 de noviembre se celebró en la biblioteca del cole la primera reunión del proyecto En bici al Sorolla, un proyecto de un colegio de la ciudad de Alicante cuya finalidad no es sólo presentarnos la bicicleta como un medio de transporte alternativo para ir al colegio, sino enseñarnos que la bicicleta es un medio rápido, seguro y económico para desplazarnos también por la ciudad como ya hacen en Amsterdam, Copenhague, o sin ir tan lejos Sevilla o Barcelona, oportunidad que nos brinda nuestra ciudad al ser pequeña y con un clima agradable casi todo el año.

 Este proyecto tiene entre sus objetivos el enseñar a nuestros escolares a moverse de forma segura por la ciudad, además de inculcarles unos hábitos saludables.

El proyecto arrancó con una primera reunión informativa para hacernos llegar su finalidad, actuaciones, calendario de actividades y demás.

 En breve os daremos más información: plazo de inscripción (es gratuito), concurso para la búsqueda del logo del proyecto, y muchas cosas más.

 Desde el AMPA os invitamos a que participéis, inclusive los que vivís cerquita del cole, pues se trata de un proyecto muy novedoso que promete no sólo una enseñanza muy valiosa para vuestros chavales/as, sino también pasar un rato divertido. No os arrepentiréis y seguro que repetiréis en futuras ediciones.

                                                “Montar en bici es fácil pero, ¿sabes circular de forma segura?”

 No olvidéis leer el artículo que os enlazamos, es muy interesante.

http://www.ciclosfera.com/noticia-ciclismo-urbano-335-juego-de-nios 

Llegir 5092 vegades Darrera modificació el Dijous, 19 Desembre 2013 13:38
Inicieu sessió per enviar comentaris